Skip to main content

Företaget

Om Företaget

Mälartak Entreprenad AB startades 1993. Företaget har drygt 20 anställda som tillsammans har en lång yrkeserfarenhet och bred kompetens – vi vet vad som krävs för att utföra arbeten som håller högsta kvalitet! Kontakta oss när det gäller ditt tak. Vi utför entreprenadarbeten med tätskikt, tillbehör, isolering, brandventilation , plåtslageriarbeten och ”gröna tak” med sedum. Dessutom svarar vi gärna för service och löpande underhåll av taket.

Vi kan också se till att ditt tak blir en säker arbetsplats. När det gäller tak, samverkar vi med Mataki, Paroc, Foamglas, Kingspan , Plannja, Lindab, Areco och Veg Tech, ledande producenter av tätskiktsprodukter, plåt samt isolering. Självfallet lämnar vi fullgoda garantier på vårt arbete

tatskiktsgarantier001

Garantier

Mälartak arbetar i samverkan med Mataki och våra entreprenader omfattas av 2+8+5 total trygghet i samverkan med företaget Tätskiktsgarantier i Norden AB.

Genom vår samarbete med Tätskiktsgarantier i Norden kan vi erbjuda ett unikt trygghetspaket som utöver vår tvååriga byggaranti ger en åttaårig ansvarsutfästelse – totalt minst 10 års garanterat tätt tak. Utöver det ingår dessutom 5 års materialgaranti. Det bästa av allt är att garantin ingår i priset.

Fullgörandegaranti kan köpas till. Det innebär att Mataki övertar ansvaret för entreprenadens genomförande, inklusive besiktningar och garantier, om något oförutsett skulle drabba oss under arbetets gång.

Tryggare tak går inte att få!

Miljö & Kvalitet

Företaget arbetar med system som omfattar kvalitet, miljö och arbetsförhållanden.

Vi har en uttalad kvalitets- och miljöpolicy, vi tillhandahåller miljövarudeklarationer för de produkter vi arbetar med samt varuinformationsblad med uppgift om vilka ämnen som ingår i våra produkter och hur de ska hanteras. Våra isoleringsmaterial är återvinningsbara.

Du är naturligtvis välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

himmel

När ditt tak behöver tätskikt, isolering, brandventilation eller service…

Vi söker tätskiktsmontörer. Är du intresserad hör du av dig till oss.

Mälartak Entreprenad AB
Vattenkraftsvägen 5
135 70 Stockholm

Email: info@malartak.se
Tel: 08-749 11 00
Fax: 08-749 11 01