Skip to main content

Takentreprenörer Nyköping

Att välja bland takentreprenörer i Nyköping


Söker ni det bästa alternativet bland takentreprenörer i Nyköping? Då har ni hamnat rätt.

Att grunden i en fastighet är viktig behöver vi knappast berätta för någon, däremot ser vi som takentreprenör att det är minst lika avgörande med ett pålitligt tak. Det är trots allt taket som ska se så till att er byggnad står emot all typ av yttre påverkan, väder och vind till exempel – och det är ingen nyhet att prognoserna går upp och ner i detta avlånga land.

När ni väljer bland takentreprenörer i Nyköping är det därför angeläget att hitta en aktör som ni kan lita på och som kan vägleda er rätt genom hela processen.

Givetvis är urvalet av takentreprenörer relativt stort och medan vissa är specialiserade inom ett särskilt område kan andra ta på sig hela arbetet. Se därför till vad ni eftersöker, vad är behoven och hur ser förutsättningarna ut.

Kontakta oss

Vi är Mälartak – din takentreprenör i Nyköping


Mälartak har funnits ända sedan 1993 och har hunnit med en hel del genom åren. Tiden har givetvis gjort oss rutinerade, medan vi ser varje dag på arbetet som en ny lärdom. Hos oss finns en skara av duktiga medarbetare som själva har lång erfarenhet från branschen – och som inte minst är måna om hur ni som kund vill att arbetet ska gå till.

Många av våra arbeten som takentreprenör är i Nyköping, men även kring Uppsala och Stockholm. Vi hjälper våra kunder med såväl nybyggnation, reparation och renovering. Helst tar Mälartak det övergripande ansvaret för taket, då vi på så sätt kan garantera kvalitet ner i minsta detalj. Ta gärna en titt på våra referensprojekt här på hemsidan så ser ni vad vi gjort tidigare.

3 avgörande faktorer bland Nyköpings takentreprenörer

 

  1. Erfarenhet: Detta är givetvis en faktor som spelar stor roll. Dessutom är den lätt att urskilja; hur länge har företaget hållit på och hur ser deras tidigare projekt ut? Det är som sagt viktigt att hitta den entreprenör som ni kan känna er trygga med.
  2. Kvalitet och garantier: Hantverk är en sak – förståelse för kunden och dennes behov är en annan. Ta en titt på vad för typer av material takentreprenören använder sig av, hur ser processerna ut? Glöm inte heller att se om de kan ge garantier på arbetet (läs mer om Mälartaks garantier här).
  3. Miljöaspekter: I dagslägen är detta helt ofrånkomligt och alternativen för ett mer miljövänligt takarbete är många (Mälartak använder grönt sedumtak på hälften av alla projekt). Väljer man att tänka miljövänligt finns massor av fördelar att åtnjuta, såväl på kort som på längre sikt.

Ta del av våra tjänster:

 

  • Byggnadsplåt – Vi hjälper er med allt som har med byggnadsplåt att göra.
  • Takisolering Självklart är det viktigt med isolering – vi sköter jobbet.
  • Gröna tak – Värna om miljön och njut av andra fördelar med gröna sedumtak .
  • Tätskikt – Ett tak som håller tätt är a och o.
  • Brandventilation – Detta är förstås en självklarhet ur säkerhetsaspekter.
  • Service – Vi hjälper er hela vägen, från start till mål.

Kontakta oss

Hör av er till oss på Mälartak för en erfaren och pålitlig takentreprenör i Nyköping. Det spelar ingen roll om ni ringer eller mailar eller vad ni har för frågor och funderingar.

När ditt tak behöver tätskikt, isolering, brandventilation eller service!

Vi söker tätskiktsmontörer. Är du intresserad hör du av dig till oss.

Mälartak Entreprenad AB
Vattenkraftsvägen 5
135 70 Stockholm

Email: info@malartak.se
Tel: 08-749 11 00
Fax: 08-749 11 01