Skip to main content

Takentreprenörer Stockholm

Hitta rätt bland takentreprenörer i Stockholm

Eftersöker ni det bästa alternativet bland takentreprenörer i Stockholm? Då är det oss ni ska ta hjälp av.

Grunden av en fastighet utgör alltid just; grunden, men som takentreprenör menar vi på Mälartak att det som utgör toppen av fastigheten är minst lika betydande – det vill säga taket. Det är taket som ser till så att fastigheten kan stå stadig för yttre påverkan såsom väder och vind, vilket minst sagt kan variera från årstid till årstid i Sverige.

När ni väljer bland takentreprenörer i Stockholm är det förstås så viktigt att hitta rätt aktör, en som kan guida er genom processen och ta ett övergripande ansvar för projektet.

Det finns som bekant många aktörer i huvudstaden, vissa specialiserade på en sak medan andra tar på sig alla typer av arbeten. Viktigt är dock att de klarar av den kapacitet och de behov ni efterfrågar. Nedan listar vi 3 saker att tänka på innan ni gör ert val av takentreprenör.

Kontakta oss

Mer om oss på Mälartak


Mälartak har varit aktiv på marknaden så länge som sedan 1993. Vi har på så sätt hunnit bli en etablerad aktör med många tidigare projekt i ryggen. Hos oss arbetar ett hängivet team med en lång ackumulerad erfarenhet – där alla gör sitt yttersta för att ni som kund ska få det ni efterfrågar hos en takentreprenör.

I och kring Stockholm finns många av de projekt som vi tidigare arbetat på, samt de fastigheter vi fortfarande utför underhåll på. Så behöver ni hjälp med ett nybygge, reparation eller renovering tar vi gärna oss an erat projekt. Ha i åtanke att vi helst vänder oss till mer omfattande projekt där vi gärna agerar som den övergripande takentreprenören.

3 saker att tänka på när ni väljer takentreprenör i Stockholm

 

Erfarenhet: Detta är såklart alltid en väldigt avgörande faktor, oavsett bransch. Har entreprenören tillräckligt med projekt i ryggen som bevisar att de kan ta sig an ert bygge? Har de tillräckligt bra yrkesskicklighet? Ett förslag från oss är att ta en titt på deras tidigare arbeten och avgöra själv.

Kvalitet och garantier: Bland takentreprenörerna i Stockholm återfinns varierande kvalitet, så är det samtidigt inom det mesta. Kvalitet är a och o när det kommer till tak, så därför är det avgörande att ni kan känna er trygga i deras händer. Undersök dessutom om de erbjuder garantier (läs mer om Mälartaks garantier här).

Miljöaspekter: Detta är något som ni definitivt bör ha i åtanke. Vad arbetar de med för typer av material? Hur ser arbetsprocesserna och policys ut? Det finns många fördelar med att tänka miljövänligt när man bygger tak. Välj därför en takentreprenör i Stockholm som värnar om detta.

Ta del av våra tjänster:

 

  • Byggnadsplåt – Vi gör allt inom byggnadsplåt
  • Takisolering Isolering? Vi vet hur det ska gå till
  • Gröna tak – Värna om miljön med sedumtak
  • Tätskikt – Garanterat tätt tak
  • Brandventilation – En självklarhet ur säkerhetsaspekter
  • Service – Vi hjälper er hela vägen

Kontakta oss

Hör av er till oss på Mälartak för en komplett takentreprenör i Stockholm. Ring eller maila, vi svarar gärna på era frågor eller funderingar.

När ditt tak behöver tätskikt, isolering, brandventilation eller service!

Vi söker tätskiktsmontörer. Är du intresserad hör du av dig till oss.

Mälartak Entreprenad AB
Vattenkraftsvägen 5
135 70 Stockholm

Email: info@malartak.se
Tel: 08-749 11 00
Fax: 08-749 11 01