Skip to main content

Takentreprenörer Uppsala

Välj rätt bland takentreprenörer i Uppsala


Eftersöker ni det bästa alternativet bland takentreprenörer i Uppsala? Då är det oss ni ska vända er till.

Vi vet alla att grunden i en fastighet är otroligt viktig, det är ju den som ser till så att byggnaden står stadig. Som takentreprenör menar vi dock att taket spelar minst lika stor roll – det är trots allt det som tar mest skada från väder och vind – vilket tenderar att gå upp och ner här i Sverige.

När ni väljer bland takentreprenörer i Uppsala är det därför förstås viktigt att hitta någon som vet vad de sysslar med; en partner som kan guida er rätt genom hela processen.

Såklart finns det många takentreprenörer att välja bland kring mälarområdet, men innan ni gör ett val bör ni undersöka om företaget faktiskt kan leva upp till era behov. Här listar vi några viktiga punkter att tänka på.

Kontakta oss

Mälartak – Din takentreprenör i Uppsala

 

Mälartak har varit en pålitlig aktör sedan början 90-talet och såklart har vi hunnit med väldigt många projekt under den tiden. Även om vår grundinställning är att man aldrig är fullärd är vi trots allt en av de mest meriterade takentreprenörerna i Uppsala. Hos oss kan ni alltid förvänta er full fokus på kvalitet in i minsta detalj, där inkluderas alltifrån lyhördhet inför kundens behov till själva hantverket.

Vi utför takarbeten över hela Mälarområdet och anlitas som takentreprenör i såväl Uppsala, som Stockholm eller t.ex. Nyköping. De projekten vi arbetar med skiljer sig mellan såväl nybyggen till renoveringar eller reparation och service. Gemensamt är dock det faktum att vi för det mesta riktar oss till fastighetsägare för mer omfattande typer av takarbeten.

3 faktorer att ha i åtanke vid val av takentreprenör

 

  • Erfarenhet: Oavsett vad man pratar om är erfarenhet alltid en avgörande faktor i hur resultatet blir. Det är förstås angeläget att hitta en takentreprenör som kan leva upp till den kvalitet ni eftersöker. Ta en titt på deras tidigare arbeten, det brukar ge en bra bild av hur pass trygg ni kan känna er.
  • Kvalitet och garantier: Att entreprenören kan sin sak i form av yrkesskicklighet är otroligt viktigt, men även när det kommer till hur de ser på hela processen. Det finns många takentreprenörer i Uppsala och alla är olika. Välj även en partner som kan ge er garantier på taket (läs mer om Mälartaks garantier här).
  • Miljöaspekter: Idag är detta något som alla takentreprenörer behöver ha i åtanke. Då det inte minst påverkar den värld vi lever i och hur den kommer se ut imorgon. Att tänka på miljön i alla steg är därför något som gör skillnad på takentreprenör och takentreprenör.

Ta del av våra tjänster:

  • Byggnadsplåt – Allt inom byggnadsplåt
  • Takisolering Isolering är otroligt viktigt
  • Gröna tak – Glöm inte miljön
  • Tätskikt – Vi håller taken täta
  • Brandventilation – Säkerhet? Självklart tar vi ansvar
  • Service – Inget lämnas åt slumpen, vi är med er hela vägen

Kontakta oss

Maila eller ring – vi ser fram emot att svara på era frågor och funderingar när ni söker en takentreprenör i Uppsala.

När ditt tak behöver tätskikt, isolering, brandventilation eller service!

Vi söker tätskiktsmontörer. Är du intresserad hör du av dig till oss.

Mälartak Entreprenad AB
Vattenkraftsvägen 5
135 70 Stockholm

Email: info@malartak.se
Tel: 08-749 11 00
Fax: 08-749 11 01