Skip to main content

Takplåtslageri Nyköping

Anlita ett väletablerat takplåtslageri i Nyköping

Är ni i behov av ett takplåtslageri i Nyköping? Då är det oss ni ska ta hjälp av.

När vissa menar att grunden är den del som håller upp en byggnad menar vi på Mälartak att just taket är det som ser till så att byggnaden kan hålla över tid. Det ska stå emot alla former av yttre påfrestning – inte minst väder och vind – vilket som bekant tenderar att vara oförutsägbart. Därför är det viktigt att se över de alternativ som finns i förhållande till era önskemål och behov, innan ni väljer ett takplåtslageri för projektet.

Tittar ni på att anlita ett takplåtslageri för ett projekt i Nyköping? Här följer några viktiga saker att förhålla sig till i val av entreprenör.

Kontakta oss

Detta är Mälartak – ett takplåtslageri i Nyköping


Mälartak har sedan 1993 gjort takarbeten kring Mälaren med omnejd. Vi har ett dedikerat och inbitet team med lång ackumulerad erfarenhet. Kvalitet i varje detalj har lagt grunden till det som idag utgör vilka vi är – ett respekterat och tillförlitligt takplåtslageri.

I, och kring, Nyköping återfinns många av de tidigare projekt vi arbetat med. Det är också här vi främst tar oss an nya kunder. Behöver ni hjälp med ett nybygge, reparation eller renovering av taket är ni givetvis välkomna att kontakta oss.

Hotell, köpcentrum eller lägenhetshus? Vi tar oss helst an mer omfattande projekt i form av större fastigheter och lägger stor vikt vid det ni som kund eftersöker.

3 saker att tänka på när ni väljer takplåtslageri i Nyköping:

 

  • Erfarenhet: Det är alltid a och o att entreprenören kan sin sak. Inte bara i form av faktiskt hantverk, men när det kommer till hela yrket i sig. Välj någon med rätt typ av erfarenhet (ta en titt på entreprenörens tidigare projekt) och boka in ett förutsättningslöst möte om det känns rätt.
  • Kvalitet och garantier: Kvalitet är en viktig faktor, såväl i material som kundbemötande. Välj en partner som vägleda er i processens alla steg. Från första mötet, genom projektets alla delar, till att serva och underhålla taket. En seriös entreprenör kan dessutom ge er garantier på att taket håller tätt (läs mer om Mälartaks garantier här).
  • Miljöaspekter: Idag är har detta kommit att bli en allt viktigare fråga när man väljer takplåtslageri. Att t.ex. välja ett grönt sedumtak bidrar inte bara med estetiska fördelar, utan ger takets otroliga egenskaper och mindre underhåll. Inte minst påverkar det vegetationen i staden positivt.

Ta del av våra tjänster:

  • Byggnadsplåt – Vi är ett av de takplåtslageri i Nyköping tar oss an allt inom byggnadsplåt
  • Takisolering – Välj rätt isolering, vi guidar er genom valen av produkter
  • Gröna tak – Miljö är en sak, men gröna tak ger er även massor av andra fördelar
  • Tätskikt – Att täta är a och o, som takplåtslageri bör ni ha koll på vad som är bäst för kunden
  • Brandventilation – Självklart vill man hålla fastigheten brandsäker, därför är detta särskilt viktigt
  • Service – Mälartak är ett takplåtslageri som gärna hjälper er med underhåll

Kontakta oss

Hör av er till oss på Mälartak för ett komplett takplåtslageri i Nyköping. Låt oss inleda med ett samtal kring era behov – vi svarar gärna på era frågor!

När ditt tak behöver tätskikt, isolering, brandventilation eller service!

Vi söker tätskiktsmontörer. Är du intresserad hör du av dig till oss.

Mälartak Entreprenad AB
Vattenkraftsvägen 5
135 70 Stockholm

Email: info@malartak.se
Tel: 08-749 11 00
Fax: 08-749 11 01