Skip to main content

Takplåtslageri Stockholm

Att välja rätt takplåtslageri i Stockholm


Är ni i behov av ett takplåtslageri i Stockholm? Då är det oss ni ska vända er till!

En avgörande faktor när man står inför ett nytt projekt är att hitta den entreprenör som ni kan känna er trygga med. Som har yrkeskunskapen, erfarenheten och rätt inställning som krävs för att utföra jobbet på bästa sätt – en aktör som kan ta ett övergripande ansvar i projektet och som vägleder er genom processen.

När det kommer till takarbeten – med allt vad det innebär – är vi på Mälartak det takplåtslageri som ni kan anförtro er till. Vi är din partner från första arbetstimme och fullföljer helst med att ge er den service som behövs för att hålla taket i fint skick under många år framöver.

Kontakta oss

Mälartak – ett komplett takplåtslageri


Tittar man på takplåtslageri i Stockholm är Mälartak objektivt sett ett av stadens mest rutinerade. Vi har funnits sedan 1993 och den ackumulerade erfarenheten hos vårt team av medarbetare sträcker sig längre än så. Det gör att vi kan garantera er yttersta yrkesskicklighet i varje steg, oavsett om det gäller kundbemötande, val av produkter och material eller minsta detalj i själva hantverket.

De kunder som tagit del av vår expertis över åren har varit alltifrån villaägare till större fastigheter bestående av kontor, lägenheter, hotell eller köpcentrum. Med det sagt väljer vi väljer idag främst att ägna oss åt de mer omfattande byggena som kräver en etablerad entreprenör. Söker ni ett takplåtslageri i Stockholm som kan ge den typen av service står vi givetvis till ert förfogande.

Ta del av våra tjänster


Mälartak är ett takplåtslageri i Stockholm som tar sig an de flesta typer av takarbeten. Tittar man på våra tidigare projekt finns goda referenser inom såväl reparation, renovering eller nybyggen samt underhåll. I det hänseendet ser vi alltid till kundens särskilda behov och är villiga att anpassa oss efter förutsättningar eller önskemål som råder.

Detta kan vi hjälpa er med:


Byggnadsplåt –
Vi är ett takplåtslageri i Stockholm som utför alla typer av arbeten inom byggnadsplåt

Takisolering – Isolering är något av det viktigaste inom takarbeten, vi hjälper er att välja rätt.

Gröna tak – En innovation inom takarbeten som har många fördelar, t.ex. när det kommer till miljö.

Tätskikt – Oavsett vilket tak vi använder ger tätskikt er säkerhet mot läckage samt brand.

Brandventilation – En essentiell del för att upprätthålla säkerhet i fastigheten och en självklarhet för oss.

Service – Vi kan ge er regelbundet underhåll av taket efter ofrånkomligt slitage av väder och vind.

Ett tak med trygga garantier


På Mälartaks takplåtslageri i Stockholm utförs arbetet givetvis efter rådande lagar och regler och vi innehar även licenser som krävs. Dessutom kan ni känna er betryggade med våra garantier, vilka ni kan
läsa mer om här.

På Mälartak lägger vi även stor vikt vid att tänka så miljöfokuserat som möjligt, såväl i val av material, process och arbetsförhållanden, vilket ni även kan ta del av här på hemsidan.

Kontakta oss


Vi ser fram emot att svara på era frågor och hoppas att Mälartak blir det takplåtslageri i Stockholm som får hjälpa er.

Varmt välkomna!

När ditt tak behöver tätskikt, isolering, brandventilation eller service!

Vi söker tätskiktsmontörer. Är du intresserad hör du av dig till oss.

Mälartak Entreprenad AB
Vattenkraftsvägen 5
135 70 Stockholm

Email: info@malartak.se
Tel: 08-749 11 00
Fax: 08-749 11 01