Skip to main content

Tätskikt Tak Nyköping

Tätskikt, isolering eller gröna tak? Välj rätt entreprenör i Nyköping


Behöver ni hjälp med tätskikt i Nyköping? Då är det oss ni ska vända er till.

Självklart är den bärande stommen i en fastighet otroligt avgörande – det är trots allt den som håller upp huset. Men det som hindrar byggnaden från att falla samman menar vi som takentreprenör är just; taket.

Det ska kunna stå emot alla olika typer av väderförhållanden, vilka tenderar att växla i Sverige. Därför är det viktigt att alla steg i processen utförs korrekt – från isoleringen, till plåten och tätskikt.

Kring Mälarområdet – Nyköping, Stockholm och Uppsala – är urvalet av entreprenörer relativt stort. Alla är förstås specialiserade inom olika områden, vissa arbetar med större projekt medan andra endast tar sig an mindre.

Därför är det förstås viktigt att tänka sig för när man står i valet av entreprenör. Vilka är era förutsättningar och behov?

Kontakta oss

Vi är Mälartak


Vi har funnits ända sedan 1993. Under åren har vi tillskansat oss massor av erfarenhet från otaliga projekt. Även om vår grundinställning förstås ligger i att man aldrig är färdiglärd kan vi ett och annat om tak – såväl när det kommer till tätskikt som service. Därför kan vi ta på oss det övergripande ansvaret i ert nästa projekt. Medan ni kan känna er trygga med att jobbet utförs på bästa möjliga sätt!

Många av våra projekt har historiskt sett varit kring Mälarområdet – t.ex. Stockholm, men även Nyköping och uppsala. Här har vi utfört alla typer av takprojekt – från start till mål.

Ta gärna en titt på våra referensprojekt här på hemsidan, på så sätt kan ni själva bilda er en uppfattning om vilka vi är och vad vi kan tillföra till ert projekt – oavsett om det rör sig om tätskiktning i Nyköping, en totalrenovering eller ett nybygge.

3 saker att tänka på när ni väljer takentreprenör

 

  • Erfarenhet: Detta är alltid en avgörande omständighet i alla fall. När det gäller takentreprenörer gör det såklart stor skillnad om aktören är rutinerad eller inte. Det kommer märkas i såväl val av material för tätskikt till hur de ser på kundrelationen.
  • Kvalitet och garantier: Yrkesskicklighet i hantverket är minst sagt viktigt, men för att hålla högsta kvalitet bör entreprenören förstå hela processen och lyssna till era behov. Välj därför en partner som ni kan lita på och som litar på sitt eget arbete (läs mer om Mälartaks garantier här).
  • Miljöaspekter: I stan finns i regel få grönområden. Ett sätt att motverka detta är t.ex. med sk. gröna tak bestående av sedum. Vilka bortsett från att ha positiv inverkan på vegetationen, även ger ett vackert intryck samt underlättar servicen av taket.

Ta del av våra tjänster:

 

  • Byggnadsplåt – Vi tar oss an alla projekt inom byggnadsplåt
  • Takisolering Mälartak har rätt produkter och kunskaper
  • Gröna tak – Detta är något ni verkligen bör ta en titt på
  • Tätskikt – Såklart ser vi till att taket håller tätt med tätskikt
  • Brandventilation – Vi tar ansvar för att säkerheten efterföljs
  • Service – Vi stöttar er från start till mål

Kontakta oss

Vi ser fram emot att svara på era frågor och funderingar kring våra tjänster, såsom tätskikt. Tveka in på att kontakta oss för en pålitlig takentreprenör i Nyköping.

När ditt tak behöver tätskikt, isolering, brandventilation eller service!

Vi söker tätskiktsmontörer. Är du intresserad hör du av dig till oss.

Mälartak Entreprenad AB
Vattenkraftsvägen 5
135 70 Stockholm

Email: info@malartak.se
Tel: 08-749 11 00
Fax: 08-749 11 01