Skip to main content

Tätskikt Tak Uppsala

Brandtätning, tätskikt och gröna tak – välj rätt bland aktörerna i Uppsala

Behöver ni hjälp av en professionell aktör med tätskikt i Uppsala? Då är det oss ni ska ta hjälp av.

Den bärande delen i en byggnad utgör flera beståndsdelar – medan den självklara skulle vara stommen och grunden menar vi som takentreprenör att just takets kvalitet är a och o. Det är trots allt det som ska stå emot tuffa väderförhållanden – snö, regn, blåst – som bekant är en del av det klimat vi lever i. Vi menar att alla steg i processen av takprojektet måste utföras efter konstens alla regler – i alltifrån isolering till tätskikt. Det är det som i slutändan gör den stora skillnaden.

Det finns en mängd entreprenörer att välja bland kring Mälarområdet, oavsett om ert projekt är i Stockholm eller Uppsala och Nyköping. De har alltid sin egna syn på hur ett tak ska byggas, även om de flesta följer rådande regler. Hur som helst är det viktigt att ni väljer en entreprenör som kan leva upp till era förväntningar.

Kontakta oss

Det är vi som är Mälartak


Vi har varit aktiva i branschen under lång tid – ända sedan 1993. Under den tiden har vi förstås fått stor insikt i hur takarbeten fungerar, att rätt tätskikt spelar större roll än man kan tro – och att service och kundfokus är något av det viktigaste. Vi ser oss gärna ta det övergripande ansvaret som takentreprenör i ert nästa projekt och gör alltid vårt yttersta för att ni ska känna er trygga.

Mälarområdet är vårt hem, som namnet antyder. Många av våra projekt är därför kring Stockholm, Nyköping och Uppsala. Även om vi tar oss an hela nybyggen, så ser vi även till att ni kan anlita oss för reparation av t. ex. tätskikt eller en genomgång av takets brandventilation.

3 faktorer att tänka på i val av takentreprenör

 

  1. Erfarenhet: Tänk rätt när ni tittar på vilken takentreprenör i Uppsala ni väljer. Hur ser de på hela processen i stort? Vad är deras policys och hur pass mycket erfarenhet har dem? Det är skillnad på takentreprenör och takentreprenör, välj en som kan alltifrån brandtätning till byggnadsplåt och tätskikt.
  2. Kvalitet och garantier: Skicklighet är alltid viktigt i alla hantverksyrken. Detta tillsammans med rätt typ av erfarenhet kommer synas ner i minsta detalj. Många takentreprenörer kan även erbjuda garantier på sitt arbete (läs mer om Mälartaks garantier här) vilket vi på Mälartak menar påvisar en trovärdighet.
  3. Miljöaspekter: Detta är idag helt ofrånkomligt när det kommer till stora byggprojekt. Det gäller såväl ner i produktval, men inte minst hur man förhåller sig till ett miljövänligt tänk i hela processen. Det finns massor av innovativa lösningar som visar sig ha en positiv inverkan på vår natur, vilket Mälartak givetvis förespråkar.

Ta del av våra tjänster:

  • Byggnadsplåt
  • Takisolering
  • Gröna tak
  • Tätskikt
  • Brandventilation
  • Service

Kontakta oss

Har ni frågor eller funderingar? Vi hjälper er att reda ut alla oklarheter kring tak – från tätskikt till service och brandtätning – så att ni hittar rätt takentreprenör i Uppsala.

När ditt tak behöver tätskikt, isolering, brandventilation eller service!

Vi söker tätskiktsmontörer. Är du intresserad hör du av dig till oss.

Mälartak Entreprenad AB
Vattenkraftsvägen 5
135 70 Stockholm

Email: info@malartak.se
Tel: 08-749 11 00
Fax: 08-749 11 01